Zijraam vervangen? Bel 0800-0222120 en wij vervangen uw raam gratis!

In tegenstelling tot een voorruit die in sommige gevallen gerepareerd kan worden, dient een zijraam, net als een achterruit, altijd vervangen te worden. Dit komt doordat een zijraam altijd wordt gemaakt van gehard glas wat direct versplinterd bij beschadiging. Autoruiten.nl is specialist op het gebied van het vervangen van zijramen en zal uw zijraam gratis vervangen!

Gratis zijraam vervangen!

Het vervangen van uw zijraam in de meeste gevallen geheel gratis bij Autoruiten.nl. Heeft u een uitgebreide WA-verzekering (WA-extra, WA mini-casco, WA-plus, etc.) of All Risk-verzekering, dan neemt Autoruiten.nl uw eigen risico (tot maximaal €150) voor rekening en is de vervanging gratis. Bij Autoruiten.nl betaalt u dus geen eigen risico en bespaart u veel geld!

Vervanging op locatie

Bij Autoruiten.nl staat service hoog in het vaandel. Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn vervangen wij uw zijraam altijd op locatie. Zo ondervindt u het minste last van de reparatie. Onze mobiele service regelt daarnaast ook alles met uw verzekeringsmaatschappij en vragen wij geen aanbetaling.

Contact

Dient uw zijraam ook vervangen te worden? Neem dan contact op met Autoruiten.nl via: 0800-022 21 20 en wij vervangen uw autoruit bij u voor de deur. Ook als u niet of onvoldoende verzekerd bent kunt u bij Autoruiten.nl terecht voor een scherpe prijs!