Bel 0800 – 5005

en wij repareren uw ruit direct!

Autoruiten.nl vervangt uw voorruit alleen wanneer dit noodzakelijk blijkt. Mocht het voorkomen dat de schade te groot is om te repareren, dan plaatsen onze vakkundige monteurs een nieuwe ruit. Ook dit doen we uiteraard met een kosteloze vervangen.

Kosteloze vervanging. Bij Autoruiten.nl betaalt u €0,-!

Ook hier geldt: heeft u een uitgebreide WA-verzekering (WA-extra, WA mini-casco, WA-plus, etc.) of All Risk-verzekering, dan kost de vervanging u helemaal niets. Autoruiten.nl betaalt uw eigen risico (tot maximaal €150). U betaalt dus helemaal niets!

Autoruit vervangen waar en wanneer u wilt via onze mobiele service

Onze mobiele monteurs vervangen de ruit waar en wanneer het u uitkomt. Wij garanderen de kwaliteit van onze ruiten en monteurs, daarom biedt Autoruiten.nl u levenslange garantie op de fabricage en montage van autoruiten.Autoruiten.nl heeft een groot netwerk aan monteurs door heel Nederland waardoor wij een landelijk dekkende mobiele en snelle service kunnen bieden. Verder betaalt u 0 euro eigen risico, waardoor we kosteloos uw autoruit kunnen vervangen. Het enige wat u hoeft te doen is te bellen naar 0800 – 5005 en wij regelen de rest!