Sterretje in voorruit? Bel gratis0800 – 4000600

Heeft u een sterretje in uw voorruit? Sterretjes worden vaak veroorzaakt door steenslag en lijken op het eerste oog niet gevaarlijk. Toch is het repareren van een sterretje noodzakelijk. Een ster kan in de loop van de tijd doorscheuren en een barst veroorzaken. Dit is gevaarlijk voor uw zicht en dus ook voor u en uw passagiers.

Gratis voorruit reparatie

Het repareren van een voorruit kost u bij Autoruiten.nl in de meeste gevallen niks. Als u een uitgebreide WA-verzekering (WA-extra, WA mini-casco, WA-plus, etc.) of All Risk-verzekering heeft, dan betaalt u niks voor het repareren van uw voorruit.

Reparatie op locatie

Omdat een ster in uw voorruit al vervelend genoeg is neemt Autoruiten.nl u voor de rest alle zorg uit handen. Onze mobiele service repareert uw voorruit op een door u gewenste locatie. Hier injecteren onze monteurs een speciale hars waardoor uw voorruit binnen ‘no time’ weer veilig en als nieuw is.

Contact

Heeft u ook een ster in uw voorruit en wilt u deze laten repareren? Twijfel dan niet en neem contact op met Autoruiten.nl.  Bel gratis naar 0800 – 4000600 voor een geheel vrijblijvende offerte! Bent u niet of onvoldoende verzekerd, dan biedt Autoruiten.nl u altijd een scherpe prijs.Autoruiten vervangen